Hjem > N > Når Kommer Posten Til Postkontoret?

Når kommer Posten til postkontoret?

Det kan ta 1–4 dager avhengig av strekning og transportmåte. Skal pakken kjøres ut, vil den normalt kjøres ut samme dag som den er registrert ankommet på terminal. Skal pakken leveres ut fra et hentested, vil den være tilgjengelig der neste dag etter ankommet terminal.

Les mer

Dessuten, er det post på lørdager?

Mengden med post som bæres ut på lørdager er så liten at Posten nå slutter med tjenesten. Endringen er en konsekvens av den nye postloven som trådte i kraft 1. januar i år, der også EUs tredje postdirektiv er implementert. Deretter, er det post på mandager? Brev. Mottar du post i postkasse vil du motta adressert post annenhver dag mandag, onsdag, fredag den ene uka, og tirsdag, torsdag den andre uka. Gjelder også for deg som har landpostbud. Har du postboks leverer vi alle virkedager; mandag–fredag.

Og et annet spørsmål, kommer det pakker på lørdager?

PostNord kjører ikke på lørdager. Du vil likevel både kunne hente og levere pakke ved lørdagsåpne ut- og innleveringssteder. PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Og et annet spørsmål, når kjører bring ut pakker? Vi tilbyr hjemlevering til alle husstander i hele landet. Pakkene leveres mellom kl. 8–17 eller 17–21, basert på hvor i landet man bor (se punkt 4 lenger ned).

Derav, kan man levere pakker på post i butikk?

Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord. Dessuten, hva koster å sende i posten?

Vekt inntilPris på posten.noPris på Posten
10 kg210,–281,–
25 kg310,–391,–
35 kg380,–471,–
Håndteringstillegg for sendinger: – uten ytre emballasje – i rulleform – med lengde over 120 cm, bredde over 60 cm og/eller høyde over 60 cm.149,–149,–

Hvordan sende en pakke i Posten?

Slik sender du pakken:

  1. Pakk godt inn det du skal sende.
  2. Mål og vei pakken; sjekk at sendingen er innenfor lengde 35 cm x bredde 25 cm x høyde 12 cm (den må passe i en normal postkasse).
  3. Registrer pakken og betal på nett; velg om den skal hentes fra din postkasse eller du vil levere den på Posten selv.
Hva er estimert levert? At den er forventet å komme frem til deg/posten for henting på den datoen.

Deretter, når leverer postnord pakker i butikk?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 21. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid. Dette gjør du ved å velge "melding om pakke på vei" i varslingsinnstillingene dine på myPostNord.

By Dorette Mairs

Hva betyr dharma hjulet? :: Hvor mye data bruker GPS?
Nyttige lenker