Hjem > K > Kan Lønn Utbetale Til En Annens Konto?

Kan Lønn utbetale til en annens konto?

Betaling må skje til den ansattes konto

Betalinger fra arbeidsgiver til arbeidstaker skal skje til arbeidtakerens konto. Lønn kan altså ikke overføres til noen andres konto.

Les mer

Hvilken bank bruker Helfo?

Helfo benytter DNB Bank ASA bankkontonummer 76940567412 for sine utbetalinger. I forhold til dette, hvilken konto kommer skattepengene på? I skattemeldingen du mottok i mars/april, er det oppgitt hvilken konto pengene blir overført til. Hvis du ikke har oppgitt noen konto, får du tilsendt et utbetalingskort i posten til din folkeregistrerte adresse. Hvis du endrer kontonummeret ditt elektronisk, vil dette være oppdatert neste dag.

Hva dekkes av Helfo?

Helfo er Helsedirektoratets ytre etat og forvalter årlig om lag 42 milliarder kroner. Dette omfatter oppgjør fra folketrygden til behandlere, leverandører og tjenesteytere, samt individuell refusjon av privatpersoners utgifter til blant annet legemidler, tannhelse og helsetjenester i utlandet. Hvor lang tid tar det å få penger fra Helfo? Frikort-utbetalinger fra Helfo skjer fortløpende. Det kan ta inntil tre dager før du har pengene på konto.

Når er utbetaling av lønn?

Når blir lønna utbetalt? Dersom ikke annet er avtalt, skal lønnen bli utbetalt to ganger i måneden. I Norge er det vanlig at det blir avtalt utbetaling av lønn en gang i måneden. Tidspunktet for lønnsutbetaling skal stå i arbeidsavtalen. Hva dekker blå resept? Hvis du har en alvorlig sykdom, kan staten delvis dekke utgifter til legemidler, næringsmidler og medisinsk forbruksmateriell på blå resept. Det finnes også andre ordninger for å få dekket deler av utgiftene dine på dersom du har store utgifter.

Hva er forskjellen på hvit og blå resept?

Hvit resept er den vanlige resepten som benyttes når det forskrives legemidler som krever resept, og som ikke omfattes av blåresept-ordningen. Som hovedregel må pasienten selv dekke alle utgifter til medisiner på hvit resept, og beløpet teller ikke som egenandel i forhold til frikortsordningen. Hvem er fritatt fra å betale egenandel på blå resept? Alderspensjonister som har fylt 67 år og tar ut hel alderspensjon, er fritatt for å betale egenandel på blå resept, hvis de får utbetalt en årlig pensjon som ikke overstiger minste pensjonsnivå. Også alders- og AFP-pensjonister som mottar særtillegg er fritatt fra å betale egenandel på blå resept.

Ta dette i betraktning, når utbetales skattepenger 2021?

Skattepengene utbetales senest 3 uker etter datoen på skatteoppgjøret. Det betyr at om du mottar skatteoppgjøret 23. mars, vil skattepengene stå på kontoen din senest 13. april.

By Laforge

Har ikke fått skattepenger 2021? :: Hvor mye kan jeg ta med fra taxfree?
Nyttige lenker