Hjem > N > Når Kommer Airpods 3?

Når kommer AirPods 3?

Apple AirPods 3 (2021) har en veiledende pris på 1990 kroner. De kom på markedet 26. oktober 2021.

Les mer

Hva er best av AirPods og AirPods Pro?

Den mest åpenbare forskjellen mellom Apple AirPods Pro og den «vanlige» utgaven er passformen. AirPods Pro er utstyrt med silikonputer som gjør at de sitter dypere og, for mange, bedre i øret. Lydkvaliteten er god, om ikke helt i toppsjiktet. Forskjellene mellom de to modellene er imidlertid ikke kun estetiske. Er AirPods Pro lydtette? AirPods Pro og AirPods Max har tre moduser for støykontroll: Aktiv støyreduksjon, Lydfremheving og Av. Du kan bytte mellom dem, ut ifra hvor mye av omgivelsene du vil høre.

Er det mikrofon på AirPods?

Hver AirPod har en mikrofon, slik at du kan ringe og bruke Siri. Som standard er innstillingen for Mikrofon satt til Automatisk, slik at begge AirPods kan brukes som mikrofon. Hvis du bruker én AirPod, brukes denne som mikrofon. Kan man sove med øreringer? (selv om jeg anbefaler å IKKE sove med øredobber, så vet jeg at mange av dere gjør det, og da er STUDS det dere kan sove med. Eller små, tynne øreringer… Men sjekk de innimellom – de trenger vask og puss oftere!)

I forhold til dette, er det farlig å sove med ørepropper?

Det vil ikke være skadelig å sove med ørepropper i ørene så lenge det er lav lyd. Det er ufarlig og noe du kan fortsette med. Det høres ut som proppene også faller ut av ørene slik at du ikke blir liggende med musikk i ørene gjennom hele natten. Det er ikke anbefalt å ha musikk i ørene gjennom en hel natt. Også, hvor lenge varer airpods pro? Med 1. generasjon AirPods kan du forvente å få opptil fem timers lyttetid eller opptil to timers taletid på en enkelt lading. Med andre generasjon kan du få mer enn 24 timers lyttetid eller opptil 18 timers taletid.

Ta dette i betraktning, har airpods garanti?

Apples begrensede garanti og kjøpsbevis

Apple begrenset garanti dekker AirPods og Apple-merket tilbehør som leveres sammen med dem, mot produksjonsproblemer i ett år fra kjøpsdatoen. Du kan også ha rettigheter i henhold til forbrukerlovgivningen.
Du kan også spørre hvordan tilbakestille airpods? Mens lokket er åpent, trykker du på og holder inne konfigureringsknappen på baksiden av etuiet i omtrent 15 sekunder, til statuslyset blinker gult og så hvitt. (Når du tilbakestiller AirPods, blir innstillingene for AirPods også tilbakestilt.

Følgelig, kan airpods lades trådløst?

Det er enkelt å lade med det trådløse ladeetuiet. Du legger bare AirPods i etuiet og plasserer det på en Qi-ladeplate. LED-indikatoren foran på etuiet viser at AirPods lader. Og når du ikke har ladeplaten for hånden, kan du lade via Lightning-porten.

By Chloris Kapuscinski

Hva er pengeverdien i dag? :: Hvordan lage sitteunderlag av ull?
Nyttige lenker