Hjem > E > Er Iphone 11 Vanntett?

Er iPhone 11 vanntett?

Glasset på baksiden av iPhone 11 er angivelig det sterkeste Apple har benyttet på iPhone-er så langt. Telefonen skal tåle å være under vann ned til 2 meter i opptil 30 minutter. (Pro-versjonene tåler 4 meter.)

Les mer

Hvilken iPhone er vanntett?

Apples nyeste telefoner, iPhone 7 og 7 Plus, er de første iPhone-modellene som er vanntette. Eller strengt tatt markedsføres de som «vannbestandige». «De tåler å bli sølt på», og søl, sprut eller støv skal ikke være noe problem lenger, skriver Apple selv på promosidene for den nye telefonen. Angående dette, hva skal man gjøre når iphonen blir våt? Legg enheten i ris

Ris trekker til seg fuktighet, som gjør at de også får ut mye av fukten fra telefonen. Fyll en pose med ris, og legg telefonen nedi. Der skal den ligge i minst 24 timer. Igjen er det veldig viktig å unngå å skru den på før den faktisk har trukket ut vannet.

Hvordan tørke iPhone 11?

Slik tørker du iPhone: Dunk iPhone forsiktig mot hånden med Lightning-kontakten vendt ned for å fjerne overflødig væske. Legg iPhone på et tørt sted med litt trekk. La det gå minst 30 minutter før du lader enheten ved bruk av en Lightning-kabel eller kobler til Lightning-tilbehør. Og et annet spørsmål, hvordan få ut vann fra mobilen? Prøv først å riste vekk mesteparten av vannet, uten å miste mobilen i bakken. Du kan deretter forsøke å suge opp restene forsiktig med litt tørke- eller dopapir. Har du ikke dette, kan avispapir også brukes. Et håndkle eller liknende kan også duge, men suger ikke vann like kjapt som papir.

Følgelig, hva er bra med iphone 11?

«God nok» er i grunnen et mantra for iPhone 11. Du får et ekstra zoom-kamera på Pro-modellen, mens du bare får vidvinkel og hovedkamera på den vanlige. Men vidvinkelen og hovedkameraet du tross alt får – de er akkurat like gode i iPhone 11 som de er i iPhone 11 Pro. Godt nok for de fleste, altså. Hvor lenge kan en iPhone være under vann? Apple sørger for at iPhone 12 tåler 30 minutter under vann, seks meter dyp, og ikke blir skadet.

Følgelig, er iphone 11 en bra telefon?

iPhone 11, etterfølgeren til iPhone XR, har gått fra å være «den andre telefonen» til å være i rampelyset. Her får man det meste av kamerateknologien fra iPhone 11 Pro, samt bra spesifikasjoner og en pris som er mindre enn mange forventet – dette er telefonen man bør gå for om man vil ha ny iPhone og mye for pengene. Er iPhone 12 Pro vanntett? Svaret er selvfølgelig ja; Apples iPhone 12 er vanntett. Og det er det også iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini og iPhone 12 Pro Max. Så når du kjøp en ny iPhone 12, ikke bare får du OLED -skjermer over hele serien og 5G, men du får også full IP68 -sertifisering for vann- og støvbestandighet.

Er iPhone 13 vanntett?

iPhone 13 og iPhone 13 mini har blitt testet under kontrollerte laboratorieforhold og er sprut-, vann- og støvbestandige med en rangering på IP68 i henhold til IEC-standard 60529 (maksimal dybde på 6 meter i opptil 30 minutter).

By Ley Bevels

Er iPhone 10 vanntett? :: Hva er forskjellen på iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 Pro?
Nyttige lenker