Hjem > H > Hva Er En Uber Sjåfør?

Hva er en uber sjåfør?

Uber er et internasjonalt transportselskap som organiserer taxi-liknende oppdrag i rundt 70 land. Uber ble etablert i San Francisco i USA i 2009, og startet virksomhet i Norge i 2014. Gjennom en egen mobilapp kan passasjerer avtale kjøreoppdrag og pris med sjåfører som er knyttet til Uber.

Les mer

Hva er uber cash?

Med Uber Cash kan du velge et beløp du forhåndsbetaler for kommende reiser og bestillinger. Så, er uber i bergen? Vi kan ikke stå i veien for fremtiden. Hos Uber taxi kan man gi karakter til sjåførene og se på mobilen hvor taxien man har bestilt befinner seg.

Er det uber i Trondheim?

Tre trønderbyer kan få Uber

Det legges opp til store endringer i regelverket for taxinæringen i Norge. I Trøndelag betyr det liberalisering i Trondheim, Stjørdal og Steinkjer, og at Uber kan komme.
Man kan også spørre er bolt lovlig i norge? Kort oppsummert så er det tre ting du trenger for å kunne kjøre med Bolt: Drosjeløyve – Et drosjeløyve er en tillatelse til å transportere mennesker i personbil mot betaling. Kjøreseddel – En kjøreseddel er en bekreftelse på at fører har god vandel, god helse og er fylt 20 år.

Hva skal til for å få drosjeløyve?

Du må ha et foretak/firma for å søke. Det er daglig leder i foretaket/firmaet som kan søke om drosjeløyver. Et løyve koster 3400 kroner. Hvis foretaket ditt er registrert i et annet fylke, må du kontakte ditt fylke for å få riktig søknadsskjema. Hvordan starte taxiselskap? For å få drive en taxibedrift kreves det at du har lisens og løyve som gjør at du kjører taxi lovlig. Når du har dette er det bare å kjøre på. Taxisjåførlegitimasjonen og taxiløyve kan du søke om hos fylkeskommunen. Kurs kan man få blant annet i ulike bransjeforbund og ved noen trafikkskoler.

Er det Uber i Stavanger?

Vi var med på den første - og kanskje siste - «Uber-turen» i Stavanger. Uber kjenner de fleste til etter hvert, men Norge og Stavanger har ikke vært så altfor mottakelige så langt. Uber har fått et visst fotfeste i hovedstaden, men det har ikke vært uproblematisk... Man kan også spørre hvem kan kjøre drosje? Må være 20 år og ha hatt førerkort i minst to år sammenhengende. Må ha god helse. Må ha god vandel.

Hvordan fungerer Yango?

Det internasjonale selskapet Yango lanserer nå en ride-hailing-tjeneste i Norge, som beskrives som en tjeneste hvor kunder kan bestille turer, og sjåfører kan hente oppdrag, via en applikasjon på telefonen. I Norge vil sjåfører som har drosjelisens få mulighet til å ta på seg oppdrag for Yango.

By Rauch

Hva er siste Windows versjon? :: Hvordan få vekk Tinder gull?
Nyttige lenker