Hjem > H > Hva Koster Tv 2 Play?

Hva koster TV 2 Play?

Ny pris for månedsabonnement er 399 kr i måneden. Årsabonnementet vil koste 3 990 kr. Fordelen med årsabonnement er at du får 12 måneder til prisen av 10 måneder.

Les mer

Følgelig, er tv 2 play og tv 2 sumo det samme?

Strømmetjenesten gikk opprinnelig under navnet TV 2 Sumo, men i 2021 skiftet det navn til TV 2 Play. Dette skjedde som en del av at TV 2 skiftet grafisk profil og visuell identitet. Hvilke kanaler har TV 2 Play? * Inkluderte direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV2 Nyhetskanalen, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport, TV Sport Premium, TV 2 Premium 2, C More First, C More Stars, C More Series, C More Hits og SF-kanalen.

Hvordan abonnere på TV 2 Play?

Hvordan avslutter jeg abonnementet?

  1. Gå til tv2play.no, og trykk på Logg inn.
  2. Logg så inn med din registrerte e-postadresse og passord.
  3. Velg valgfri profil (voksenprofil) for å komme til forsiden.
  4. Trykk på navnet ditt oppe i hjørnet, og velg Konto.
  5. Velg Mine kjøp eller Abonnement og kjøp.
Angående dette, hvordan få tv 2 play på tv? Last ned appen

Om ikke appen er forhåndsinstallert, finner du den ved å søke etter TV 2 Play i Smart Hub/Samsung Apps. Undersøk om fjernsynet er satt med Norge som region om du ikke finner appen. Selv om du har norsk språk på TV-en kan region være satt til et annet land.

Også, kan man se tv 2 på nettet gratis?

TV 2 beskytter sitt innhold godt, men selv om det ikke er gratis nevner vi at du får alt TV2 sender på www.tv2sumo.no. Noe av innholdet er gratis, men for å få full tilgang kan du velge mellom alt fra ukekort til 35 kroner eller årskort til 895 kroner. Deretter, kan flere se tv 2 play samtidig? Du kan logge inn på så mange enheter du ønsker, så lenge det er i samme husstand. Med andre ord kan du logge inn med ditt brukernavn og passord på så mange nettbrett, mobiler, PC-er, og TV-er som du ønsker i din egen husstand.

Når starter Farmen på tirsdager?

På TV 2: Tirsdager kl. 21.40, onsdager kl. 21.40 og søndager fra kl. 20.00. Hva koster TV 2 app? TV 2s app er helt gratis, og tilrettelegger innholdet på TV 2 perfekt for deg som liker å lese eller se nyheter på farten.

Hvor mye koster TV 2 Sumo i måneden?

TV 2 SumoTVmåned

SLiverpool
U26
T8
M2
P65
4 kolonner til

By Cerell

Er SWAP gratis? :: Hvordan tjene penger på musikk?
Nyttige lenker