Hjem > H > Hva Koster Det I Bompenger Fra Trondheim Til Værnes?

Hva koster det i bompenger fra Trondheim til Værnes?

Med AutoPASS-brikke koster det i dag 50,40 kroner i bompenger å kjøre bensin- eller dieselbil fra Værnes til Trondheim sentrum eller til Heimdal/Tiller. I rushtid koster det ytterligere 2,40 kroner. El-biler passerer gratis hele turen.

Les mer

Og et annet spørsmål, hvor mye koster bommene i trondheim?

I Trondheim er det egne takster i rushtiden mellom 07.00 til 09.00, og 15.00 og 17.00. Fullpris i samme bom ved E6 Klett på en av disse tidspunktene er 32 kroner, mens den er 25,60 kroner med gyldig avtale og bombrikke. Hva koster det med bompenger?

Utenom rush
Bensin/ladbar hybrid18 kr
Diesel20 kr
Elbil5 kr
I rushtiden

Så, når er det rush i trondheim?

Det vil si at i tidsrommene mellom 07-09 og 15-17 er det egne regler (rushtidsavgift). Rushtidsdavgift kreves ikke lørdag, søndag eller helligdager. I tillegg er julaften, nyttårsaften og onsdag før påske fritatt for rushtidsavgift. Tidsdifferensiering gjelder ikke passeringer på E6 Trondheim-Stjørdal. Man kan også spørre hvor mye koster bom uten brikke? Hvis jeg kjører uten bombrikke i en bomstasjon, får jeg gebyr? Nei, du får ikke gebyr. Det ilegges bare når kontrolletatene gjennomfører kontroll.

Hva betyr Vegamot?

Vegamot er et av de regionale bompengeselskapene som er opprettet som følge av Stortingets vedtak om å samle bompengeselskapene i fem regionale selskap. Bompengereformen har som mål å oppnå en forenkling og effektivisering av bompengeinnkrevingen. Hvor mange bomstasjoner i Norge? I Norge var det bompengeinnkreving i 62 bompengeprosjekter i 2021. Det ble innkrevd bompenger ved 332 bomstasjoner og 4 ferjestrekninger.

I forhold til dette, er det bompenger i sverige?

Bompenger og bomstasjoner

Det er langt mellom bomstasjonene når du reiser rundt i Sverige. Det er kun rundt Stockholm og Gøteborg det er innført en Trängselskatt, eller rushtidsavgift som det kalles i Norge. Rundt Gøteborg varierer bompengene ut ifra når på dagen du passerer. Alt fra 0-22 kr, men maksimalt 60 kroner.
Folk spør også hvor står bommene i trondheim? De ni bommene på innsiden av Omkjøringsveien er ett snitt: Tempevegen, Holtermannsvegen, Bratsbergvegen, Torbjørn Bratts veg, Jonsvannsveien, Tungasletta, Landsbruksvegen, Håkon VIIs gate, rv. 706 Leangensletta. De tre bommene på Byåsen er ett snitt: Gamle Oslovei, Byåsveien, Bøckmanns veg.

Man kan også spørre hvor står bommene i bergen?

Bomstasjoner:

  • Fjøsangerveien.
  • Nattlandsveien.
  • Storetveitveien.
  • Dolviken.
  • Fyllingsdalen.
  • Gravdal.
  • Straume bro.
  • Sandviken.

By Bennet Retalic

Hvordan betale bompenger? :: Hvor lenge varer fordelene med elbil?
Nyttige lenker