Hjem > K > Kan Man Bade Med Fitbit Versa 2?

Kan man bade med Fitbit Versa 2?

Er Fitbit-enheten vanntett? De fleste Fitbit-enhetene er vannbestandige opptil 50 meter. De er designet for å kunne være med på svømmeturer og selv de svetteste treningsøktene.

Les mer

I forhold til dette, er fitbit charge 2 vanntett?

Armbåndet er ikke vanntett og har ikke egen GPS, men bruker mobilen sin dersom du kobler den til. Under kan du lese mer om hvordan Fitbit Charge 2 er blitt tatt imot av testkildene. Ta dette i betraktning, er fitbit versa 3 vanntett? Versa 3 er vanntett ned til 50 meter.

Folk spør også er det gps på fitbit versa 2?

Trykk på tannhjulikonet og sørg for at GPS (Tilkoblet GPS på Versa-serien) er slått På. Trykk på tilbake-knappen for å gå tilbake til aktivitetsskjermen. Man kan også spørre er fitbit luxe vanntett? Fitbit Luxe aktivitetsmåler har et lekkert design og kan måle puls 24/7, samt måle aktivitet, søvn og stress. Takket være 5 ATM-vanntetthet kan du ta den med på svømmetur. Se varsler, meldinger og innkommende anrop fra en tilkoblet smarttelefon.

Ta dette i betraktning, hvordan få fitbit versa 2 på norsk?

Hvordan endrer jeg språket på Fitbit?

  1. Åpne Fitbit-appen og trykk på I dag-fanen. profilbildet ditt.
  2. Trykk på Avanserte innstillinger. Land.
  3. Slå av alternativet for at land oppdages automatisk.
  4. Velg et land og synkroniser enheten.
  5. Følg instruksjonene for å oppdatere enheten til å bruke språket du har valgt.
Kan man dusje med Fitbit versa? Det nye armbåndet er, i motsetning til sine forgjengere, nå blitt vanntett ned til 50 meter. Dette er nok en kjærkommen funksjon for alle Fitbit-brukere som til nå har måttet ta av seg klokka hver gang de skal dusje. Til nå er det bare Versa og Ionic som har vært vanntette.

Også, kan man svømme med fitbit charge 4?

Fitbit Charge 4 er vanntett ned til 50 meter og kan blant annet brukes til svømming der den automatisk registrerer bassenglengder. Så, kan man svømme med fitbit charge 3? Fitbit Charge 3 får en rekke forbedringer som på papiret virker lovende. Blant annet blir den vanntett slik storebrødrene Versa og Ionic allerede er, hvilket betyr at du kan svømme med produktet – eller dykke inntil 50 meter. Fitbit Charge 3 blir vanntett slik at du kan svømme med den.

Deretter, kan man svømme med fitbit versa?

Vanntett med grei skjerm

Ett punkt som viktig for en treningsklokke er at den er vanntett. Og det er Versa. Ned til 50 meter skal den tåle å brukes, som i alle fall betyr at du fint kan svømme med den uten at det er fare på ferde.

By Kathrine Vanhoesen

Hva er inkludert i SWAP? :: Hvilken Fitbit klokke er best?
Nyttige lenker