Hjem > N > Når Kommer Ipad Air 5?

Når kommer iPad Air 5?

Vi har ennå ikke hørt mye om iPad Air 5, men én kilde hevder at en iPad Air modell som trolig vil bli lansert tidlig i 2022 vil få en skjerm på 10,9". Det er i så fall den samme størrelsen som iPad Air 4, men teknologien er annerledes, ettersom de eksisterende modellene benytter LCD.

Les mer

Hvorfor velge iPad Air?

iPad Air her den samme banebrytende Apple M1-chippen - samme som iPad Pro, MacBook Air og MacBook Pro 13-tommer. Det gjør at den er perfekt til de som trenger raskere ytelse, som f. eks. til kreativt arbeid og gaming. Du kan også spørre hvor stor er ipad 9 7? Apples nye iPad pro er langt mindre enn sin navnebror. Originalen ble lansert i fjor høst, og har en skjerm på hele 12,9 tommer. Drøye tre tommer låter kanskje ikke så mye, men det kan blant annet oversettes til rundt vesentlig høyere vekt. Minste utgave veier 440 gram, mens den store varianten veier 713 gram.

Hvor stor er 6 generasjon iPad?

Apple iPad 9.7" 32GB (6th Generation) Dessuten, hva er den nyeste ipad? Den nye iPad-modellen for 2021 er blitt avduket. Dette er den nyeste generasjonen av Apples basis-nettbrett. Brettet er en oppfølger av iPad 10.2 (2020), som ble lansert for 11 måneder siden.

Hvor gammel er iPaden min?

- Gå til nettbrettinnstillingene, videre til "Generelt" og deretter til "Om". Bla ned til "Modell" og klikk en gang på modellnummeret som vises der. Hvilken generasjon er iPad 2020? iPad Pro 12,9 (4:e generation) - 2020

Modellnummer: A2229 Wi-Fi.

Og et annet spørsmål, hvordan finne årsmodell på iphone?

Gå til Innstillinger > Generelt > Om. Du ser delenummeret til høyre for Modell. Trykk på delenummeret for å se modellnummeret. Hva betyr wifi og Cellular? Hvis du har en iPad-modell med Wi-Fi + Cellular, kan du tegne et mobildataabonnement. Dermed kan du holde deg tilkoblet selv når du ikke har tilgang til Wi-Fi.

Hvilken iPad er best i test?

Magasinet Råd & Røn, juni 2021; har testet 61 nettbrett og gullpokalen gikk til Apple iPad Pro 11" 2021 (128 GB + Cellular) og Apple iPad Pro 12,9" 2021 (128 GB + WiFi) med 86 poeng hver. Av topp10 plasseringene tar Apple 9 av dem!

By Kellda

Hvor stor andel av befolkningen er skeive? :: Hvordan finne ut tommer på iPad?
Nyttige lenker