Hjem > K > Kan Ikke Spille Tittel Hbo Max?

Kan ikke spille tittel HBO Max?

Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet. Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post).

Les mer

Folk spør også kan 2 se på hbo samtidig?

Du kan bruke et ubegrenset antall enheter med kontoen din, men du kan bare strømme på et begrenset antall enheter samtidig. Og et annet spørsmål, hva er forskjellen på hbo max og hbo? Hvilke titler som kan strømmes utgjør den største forskjellen mellom HBO Max og HBO. HBO Max. Strøm HBO og mye, mye mer. Den nye strømmeplattformen samler alt innholdet på HBO med enda flere populære filmer, fråtsbare serier og eksklusivt Max-originalinnhold.

Hvor mange brukere kan man ha på Viaplay?

Opptil to (2) registrerte enheter kan spille av innhold fra Tjenesten samtidig. Dersom Du har kjøpt tilgang til direktesending fra et arrangement som pay per view kan dette innholdet kun spilles av på én (1) registrert enhet av gangen. Også, hva koster hbo max? For å strømme på de andre enhetene dine, last ned HBO Max-appen fra App Store eller Google Play. Hvor mye koster HBO Max? HBO Max har en månedspris på kun 89 kr Du kan dessuten spare 34 % hvis du betaler den årlige prisen på 699 kr nå.

Hvorfor får jeg ikke sett på HBO Max?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare. Hvorfor virker ikke HBO Max? Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Åpne appbutikken på enheten din, søk etter HBO Max og se om en oppdatering er tilgjengelig. Last ned appoppdateringen hvis den er tilgjengelig, og se om det løser problemet. Datamaskin: Gå til HBOMax.com og utfør en hard oppdatering av siden.

I forhold til dette, hvordan se hbo på altibox?

Logg inn på 'Mine sider' og velg inn HBO Nordic med poengene i din tv-pakke. Du finner HBO Nordic-appen i tv-menyen. Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader. Hvordan legge til bruker på HBO? Legge til en profil

  1. Gjør ett av følgende: TV-enhet: Velg profilikonet øverst til venstre.
  2. Velg Bytt profil.
  3. Velg Legg til voksen.
  4. Gjør ett av følgende:
  5. Velg Lagre.

Dessuten, har hbo nordic blitt hbo max?

Du sparer opptil 370 kroner i året når HBO Nordic erstattes av HBO Max fra 26. oktober. Samtidig lover trømmegiganten en tsunami av nye filmer og serier! Dette er høydepunktene fra HBO Max-lanseringen.

By Ralleigh

Hvordan finne HBO Max? :: Finnes Amazon Prime i Norge?
Nyttige lenker