Hjem > H > Hva Må Til For Å Få Sponsor?

Hva må til for å få sponsor?

For å få sponset arrangementer, lag eller foreninger må man sende ut e-poster eller ringe firmaer man tror er aktuelle, og spørre om de er interesserte. Fortell om foreningen eller arrangementet ditt, og overtal de med å pitche hvorfor det er positivt for firmaet å sponse akkurat dere.

Les mer

Hvordan spørre om å bli sponset?

Slik skriver du en sponsorsøknad

Fortell gjerne litt om lagets fremtidige planer, og hvorfor sponsorene bør være interessert i å sponse akkurat dere. Inkluder gjerne noen argumenter for hvordan sponsorskapet kan hjelpe laget ditt.
Derav, hva er en sponsoravtale? En sponsoravtale skal i utgangspunktet ivareta ønskene fra på den ene siden den aktuelle sponsoren, og på den annen side utøveren. En sponsor vil utforme sponsoravtalen med tanke på å sikre størst mulig verdi for sin investering.

Også, hvor mange følgere må man ha for å bli sponset?

Du trenger minst 5.000 følgere på Instagram og 370 sponsede innlegg i året for å generere over 1 million kroner herfra. Det kan være enklere enn du tror. Hvordan bli sponset på Instagram? Når du skal skaffe sponsor til Instagram bør du selv ta initiativet til avtalen. Send en DM eller e-post til aktuelle kandidater, og presenter deg selv, Instagram-profilen din, og nøkkeltall fra profilen din. Fortell gjerne at du ønsker å bli sponset, og foreslå gjerne hva de bør sponse deg med.

Hvordan skrive et Sponsorbrev?

Sponsorstrategi #1 – skriv et godt sponsorbrev

  1. Beskriv laget eller foreningens ambisjoner og målsetninger.
  2. Fortell sponsoren hvilke kostnader dere har.
  3. Inkluder gjerne noen fakta om klubben eller foreningen – som aldersgruppe, historiske fakta eller lignende!
Hvordan få Nike som sponsor? Vi ser proaktivt etter idrettsutøvere som kan bære Swooshen og representere Nike. Vi setter pris på lidenskapen din for sport og interessen for Nike, men vi tar ikke imot ikke uoppfordrede sponsorforespørsler.

Angående dette, hvordan spørre om samarbeid?

Hvis du finner en bedrift du ønsker å samarbeide med, er det lurt å ta kontakt med dem. Det fungerer veldig sjeldent å sitte og vente på at de skal oppdage deg. Finn ut hvem bedriftens kontaktperson er, og send dem en mail. I henvendelsen bør du forklare kort hvem du er og hvorfor du ønsker å samarbeide med dem. Og et annet spørsmål, hvordan skrive søknad om sponsor? Her er tips til hvordan gå fram:

  1. Lag en kartlegging av potensielle sponsorer i ditt nærmiljø
  2. Last ned mal for sponsorsøknad og tilpass søknaden til deres arrangement.
  3. Bruk teksten som utgangspunkt for e-post eller brev til ulike potensielle sponsorer.
  4. Henvend dere til så mange sponsorer som mulig.

Hvordan bli sponsa av Famme?

Hvordan bli sponset på instagram?

  1. Ta fine bilder.
  2. Ha mange følgere.
  3. Ha engasjerte følgere som stoler på deg.

By Dimitri Shelby

Hvordan få sponsor russ? :: Hvor brede er norske veier?
Nyttige lenker